Kultainen Leikkaus

KAMPAAMO     ::     HOITOLA
Ajankohtaista     ::     Terapeutit     ::     Galleria     ::     Hinnasto     ::     Yhteystiedot
Akupunktio     ::     Naprapatia     ::     Kiinalainen lääketiede     ::     Hieronta     ::     Eläinhoidot

Kultainen leikkausHOITOLA   ::   AKUPUNKTIO


Akupunktio tarkoittaa ohuen neulan pistämistä ihon läpi akupisteeseen (acus neula, puncture pistää). Neulat ovat ohuita, steriilejä kertakäyttöneuloja. Akupisteet sijaitsevat pääasiallisesti meridiaaneilla. Päämeridiaaneja on kehossa 12, joiden lisäksi korvassa on oma pistejärjestelmänsä. Pisteitä on kaikkiaan 361, joista jokaisella on oma tarkka sijaintinsa ja oma erityinen funktionsa. Hoidossa käytetään yleensä useampia pisteitä halutun vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Kiinalaisen ajattelutavan mukaan akupunktio tasapainottaa Qin ja Veren kulkua kehossa. Hoidossa on tarkoituksena löytää De Qin tunne, jonka hoidettava voi kokea erilaisina tuntemuksina. Usein De Qi kuvataan puutumisen, painon, lämmön tai pistelyn tunteena. Neulojen annetaan yleensä vaikuttaa 20-30 minuuttia, jonka aikana niitä voidaan manipuloida käsin tai johtamalla niihin sähköä erityisellä laitteella. Hoidon aikana potilaan tulisi pyrkiä rentoutumaan, ja jos mahdollista, hoidon jälkeen olisi hyödyllistä ottaa muutama tunti rauhallisesti.


Akupunktiolla voidaan hoitaa mm:

Erilaisia kiputiloja (esim. päänsäryt, niska-, hartia-, ja selkäsäryt), unihäiriöitä, stressiä, vaihdevuosiongelmia, kuukautiskipuja, allergiaa, ruoansulatusvaivoja.Kultainen Leikkaus

Ajankohtaista

Kultainen Leikkaus

Akupunktion voima

Kultainen Leikkaus

Naprapatia


Webdesign SuviMaria Design