KAMPAAMO     ::     HOITOLA
Ajankohtaista     ::     Terapeutit     ::     Galleria     ::     Hinnasto     ::     Yhteystiedot
Akupunktio     ::     Naprapatia     ::     Kiinalainen lääketiede     ::     Hieronta     ::     Eläinhoidot

Kultainen leikkausHOITOLA   ::   KIINALAINEN LÄÄKETIEDE   ::   KOSMEETTINEN AKUPUNKTIO

 
Ikääntyminen saa aikaan muutoksia solujen toiminnassa kaikkialla kehossa. Näin tapahtuu myös kasvojen ihossa. Kollageenin ja elastiinin muodostus heikkenee ja sen myötä ihon kimmoisuus muuttuu ja uurteet tulevat selkeämmiksi.

Kosmeettisella akupunktiolla näihin tapahtumiin on mahdollista vaikuttaa turvallisesti ja miellyttävästi. Kultaisen Leikkauksen terapeuttien antama kosmeettinen akupunktio perustuu perinteisen kiinalaisen lääketieteen ajatukseen, jonka mukaan kauneus kumpuaa terveydestä ja yleisestä hyvinvoinnista. Kasvojen pisteiden lisäksi hoidossa käytetäänkin akupisteitä myös muualla kehossa, tällä tavoin elvytetään ja tasapainotetaan koko kehon energiavirtoja. Hoito lisää aineenvaihduntaa kasvojen alueella, joka elvyttää mm. heikentynyttä kollageenin ja elastiinin muodostusta. Näin ikääntymisen vaikutuksia pystytään hidastamaan; kasvojen juonteet tasoittuvat ja saadaan aikaan luonnollinen, kohottava vaikutus.

Maailmalla kasvoakupunktiosta on tullut viime vuosina yhä suositumpaa ja monet julkisuuden henkilöt ovat ottaneet sen osaksi säännöllistä kauneudenhoitoaan.

Mitä kosmeettinen akupunktio saa aikaan?

Lisää aineenvaihduntaa kasvojen alueella
Tasoittaa uurteita
Palauttaa ihon kimmoisuutta
Kohottaa piirteitä
Vähentää turvotusta
Hoitaa tummia silmän alusia
Heleyttää ihoa
Rentouttaa kasvoja
Virkistää oloa

Mitä hoidossa tapahtuu?

Ensikäynnillä asiakas haastatellaan, ja suunnitellaan hoito yksilöllisesti tarpeen mukaan. Jos tulet hoitoon esimerkiksi suoraan töistä, etkä ole ehtinyt itse poistaa meikkejä, puhdistamme kasvot ennen ihanan rentouttavaa kasvohierontaa. Hieronta valmistaa ihoa neulahoitoa varten. Terapeutti valitsee paikallisia pisteitä kasvoilta, sekä akupisteitä meridiaaneilta koko kehon alueelta. Hoidossa käytetään erittäin ohuita kertakäyttöneuloja, joten hoito on miellyttävä ja lähes kivuton, neulan pistäminen ihoon saattaa hiukan nipistää.

Hoito suositellaan aloitettavaksi n. 10 kerran sarjana, esim. kaksi kertaa viikossa, jonka jälkeen ylläpitohoidossa on hyvä käydä esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa.


Ruokavaliohoidot

Rohdoslääkintä

Kosmeettinen akupunktio

Gua Sha

SelluliittihoitoKultainen Leikkaus

Ajankohtaista

Kultainen Leikkaus

Akupunktion voima

Kultainen Leikkaus

Naprapatia


Webdesign SuviMaria Design