Kultainen Leikkaus

KAMPAAMO     ::     HOITOLA
Ajankohtaista     ::     Terapeutit     ::     Galleria     ::     Hinnasto     ::     Yhteystiedot
Akupunktio     ::     Naprapatia     ::     Kiinalainen lääketiede     ::     Hieronta     ::     Eläinhoidot

Kultainen leikkausHOITOLA   ::   ELÄINHOIDOT


Naprapaatti hoitaa myös eläimiä

Naprapatian keinoin voidaan hoitaa sekä ihmisiä, että eläimiä. Eläinasiakkaat ovat usein koiria tai hevosia, mutta myös kissat hyötyvät naprapaatin käsittelystä. Eläimiä hoitavat naprapaatit ovat humaanipuolen nelivuotisen ammattikorkeakoulututkinnon lisäksi suorittaneet erikoistumisopinnot eläinten tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja biomekaniikan tutkimiseen ja hoitoon.

Jotta keho toimisi oikein, ja liikkuminen olisi mahdollisimman optimaalista ja joustavaa, tulee lihasten ja nivelten toimia hyvässä yhteistyössä keskenään. Tämä pätee sekä ihmisiin että eläimiin. Joskus on kuitenkin tilanteita, että balanssi häiriintyy ja aiheutuu monen moista kolotusta ja kivistystä ja liikkuminen muuttuu kankeaksi. Näin voi käydä monestakin syystä. Taustalla voi olla vamma tai ylirasitus, kun harrastetaan ja treenataan paljon. Myös rakenteelliset ominaisuudet voivat altistaa tietyille pulmille. Ikä tekee tietysti myös omat tepposensa ja niveliin saattaa kehittyä kulumamuutoksia. Ihmiset ja koirat kärsivät varsin samankaltaisista vaivoista. Naprapaatti on erikoistunut juuri näihin ongelmiin.

Naprapaatti käyttää hoidoissaan erilaisia, lempeitä, manuaalisia tekniikoita, kuten nivelten mobilisaatiota, manipulaatiota, ja hierontaa. Aineenvaihdunnan parantamiseen ja kivunlievitykseen voidaan tarvittaessa käyttää esimerkiksi laser-hoitoa. Hoito on miellyttävää ja rauhoittavaa, joten eläimet usein rentoutuvat käsittelyssä täysin ja saattavatkin olla hoidon jälkeen raukeita ja uneliaita. Eläimet reagoivat hoitoon yleensä nopeasti ja tuloksia voidaan nähdä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito on aina yksilöllistä ja hoitotapa valitaan naprapaatin suorittamaan alkututkimuksen perusteella.


Naprapaatin hoitamia vaivoja ovat mm.
  • Lihas- ja nivelongelmat
  • Selkä- niska ja -lantio-ongelmat, kuten fasettilukot ja kulumamuutokset
  • Askellus- ja liikerataongelmat
  • Urheiluvammat
  • Leikkausten ja murtumien jälkitilat
  • Nivelrikon aiheuttamat kiputilat


Naprapaatti Marja Wainikka ottaa vastaan myös koira ja kissa-asiakkaita

Vastaanotto koirille
Ratsastie 10, Talli 1, Ruskeasuon urheilupuisto, 00280 Helsinki

Ajanvaraus puhelimitse tai tekstiviestillä
Marja Wainikka 050-9133 439, 040-5335 812


Jotta hoitotilanne olisi koiralle mahdollisimman rauhallinen ja rento, on suositeltavaa, että vastaanotolle tulee koiran mukana vain yksi perheenjäsen.

Huomioithan, että esim. kuumeista tai vatsataudista kärsivää koiraa ei voi tuoda vastaanotolle. Eläinlääkärin hoitoa vaativat oireet ja sairaudet tulee hoitaa ennen kuin ryhdytään selvittelemään lihas- ja nivelperäisiä vaivoja.

Jos joudut peruuttamaan hoitoajan, tee se mieluiten viimeistään edellisenä päivänä puhelimitse tai tekstiviestillä.


*  *  *


Muut eläimiä hoitavat naprapaatit

Helsinki
Annika Tähtinen 0400-474 973 / arcanum.fi
Merja Avola 040-5019 449 / kipupois.fi

Kangasala
Katja Lind 0400-635 263 / napraka.fi

Kuopio
Jonna-Marika Eskelinen 044- 2393 975 / jmeskelinen.fiKultainen Leikkaus

Ajankohtaista

Kultainen Leikkaus

Akupunktion voima

Kultainen Leikkaus

Naprapatia


Webdesign SuviMaria Design