Kultainen Leikkaus

KAMPAAMO     ::     HOITOLA
Palvelut     ::     Tuotteet     ::     Hinnasto     ::     Yhteystiedot
Ajankohtaista     ::     Galleria     ::     Henkilökunta

Kultainen leikkausKAMPAAMO   ::   HENKILÖKUNTA


Minna Leithem
Kultainen
        leikkaus
Minna on ollut aina kiinnostunut muodin kaikista osa-alueista. Parturi-kampaajaksi Minna on valmistunut Savonlinnan kauneudenhoitoalojen ammattioppilaitoksesta ja vaatetusalan artesaaniksi Joensuun käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta. Tarkasteltuaan alaa kampaajan näkökulmasta, tuntui, että jotakin vielä puuttui. Kokonaisuuden kannalta tuntui tärkeältä lähteä opiskelemaan vielä kauneus-, kuvaus-, ja teatterimeikin tekoa. Tämä suunnitelma toteutui Riitta Vaaran Make Up Housessa. Pitkä, monipuolinen kokemus antaa vahvan pohjan muodin ammattilaiselle. Vuodesta 1996 Minna on toiminut yrittäjänä. Ensin avautui Broques Viiskulmaan, josta Minna myöhemmin siirtyi Erottamattomien yrittäjäporukkaan. Vuodesta 2006 alkaen yrittäjyys on jatkunut Kultaisessa Leikkauksessa.

Ihminen ei ole pelkkää kaunista ulkokuorta. Terveys ja hyvinvointi ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Tästä perusajatuksesta sain kimmokkeen hakeutua opiskelemaan myös homeopatiaa. Kiinnostavat opinnot ovat toistaiseksi kesken.

Minna asustelee miehensä ja pienen tyttärensä kanssa. Sisustus ja puutarhahommat omalla pihalla ovat vapaa-ajan kiinnostuksen kohteita. Minna on myös tuttu näky monenlaisen liikunnan parissa. Miltei säällä kuin säällä Minna polkee pyörällä töihin.

Onnen hetkiin kuuluvat tietysti myös pitkään ja huolella valmistettu slow-food hyvän luomu-viinin kera.


Marja Wainikka
Kultainen
        leikkaus
Marja valmistui parturi-kampaajaksi 1990 Helsingin kauneudenhoitoalojen ammattioppilaitoksesta. Alaa hän on siten ehtinyt seurata jo parikymmentä vuotta. Uran ensimmäiset kuusi vuotta menivät toisen palveluksessa, jolloin kokemusta kertyi mm. intensiivisestä kilpailuihin treenaamisesta. Marja osallistui useamman kerran kampaajien SM-kisoihin, sekä fantasia-kampauskilpailuihin. Vuodesta 1996 alkaen Marja on toiminut yrittäjänä ensin Erottamattomissa ja nyt vuodesta 2006 Kultaisessa Leikkauksessa. Hiusala on jatkuvasti uudistuessaan todella kiehtova. Vuodet hiusmuodin parissa ovat tuoneet mukanaan lisää perspektiiviä ja sen myötä hauskuutta. Vankan ammattitaidon ja jatkuvan kouluttautumisen merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. Kun se puoli on kunnossa, on kivaa tarjota asiakkaille uusia mahdollisuuksia.

Marja valmistui 2009 naprapaatiksi ja on opiskellut myös perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Marja työskentelee myös Kultaisen Leikkauksen hoitolassa.

Marjalla on kotona kaksi mainiota seniori-kissaa, herra Mölli ja neiti Lapakatti. Perheen jäseniksi voitaneen lukea myös Ducati-merkkiset moottoripyörät, jotka kesän tullen hivelevät naapuruston kuulohermoja

Kultainen Leikkaus

Ajankohtaista

Kultainen Leikkaus

Palvelut

Kultainen Leikkaus

Tuotteet


Webdesign SuviMaria Design