Kultainen Leikkaus

KAMPAAMO     ::     HOITOLA
Ajankohtaista     ::     Terapeutit     ::     Galleria     ::     Hinnasto     ::     Yhteystiedot
Akupunktio     ::     Naprapatia     ::     Kiinalainen lääketiede     ::     Hieronta     ::     Eläinhoidot

Kultainen leikkausHOITOLA   ::   TERAPEUTIT


Marja Wainikka
Kultainen leikkaus
Marja Wainikka on sekä naprapaatti AMK, että perinteisen kiinalaisen lääketieteen (PKL) terapeutti. Naprapaatiksi Marja valmistui 2009 Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta ja on sen jälkeen suorittanut erikoistumisopinnot eläinten tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon naprapatian keinoin. Kiinalaista lääketiedettä hän on opiskellut Kiinalaisen lääketieteen instituutissa Porvoossa 2003-2007.

Marja käyttää hoidoissa tarvittaessa molempia hoitomuotoja. Länsimaiseen lääketieteeseen perustuva naprapatia ja kiinalaisen lääketieteen mahdollisuudet täydentävät erinomaisesti toisiaan. Molempien alojen tuntemus tarjoaa monipuoliset työkalut erilaisten tilojen hoitoon. Akupunktiohoidoissa Marja noudattaa kiinalaisen lääketieteen näkemystä. Naprapatia-hoidoissa pohjana on ihmisen anatomia ja fysiologia ja kehon toiminnan biomekaniikka. Naprapatia opinnoissa painotettiin jatkuvaa uusimman tiedon hakemista ja hyödyntämistä. Se onkin tärkeää ja mielekästä, tuoden käytännön työhön jatkuvasti uusimpia näkökantoja molemmilta aloilta.

Aiemmin Marja on valmistunut myös kampaajaksi, joten hän työskentelee myös Kultaisen Leikkauksen kampaamossa.


Harri Nurmi
Kultainen
                leikkaus
Harri Nurmi valmistui urheiluhierojaksi Helsingin Hieronta-Akatemiasta 2013 Harri käyttää hoitomuotoina sekä klassista- että urheiluhierontaa.

Urheiluhierojan koulutus pohjautuu klassiseen hierontaan, mutta hieronnassa otetaan huomioon urheilijan tai liikkujan tavoitteet hieronnan suhteen: mikä vaihe harjoittelukaudesta on meneillään, tarvitaanko palauttavaa vai valmistavaa hierontaa jne. Myös hierontatekniikat ovat hieman monipuolisemmat.

Urheiluhieronta sopii kaikille ihmisille, ei siis ainoastaan urheilijoille.

Kultainen Leikkaus

Ajankohtaista

Kultainen Leikkaus

Akupunktion voima


Kultainen Leikkaus

Naprapatia

Webdesign SuviMaria Design